Tips

Jag vill tipsa om en super bra primer som jag nyligt börjat använda:





Smashbox Photo Finish Foundation


Mycket bra primer och trots att den är rätt så dyr så måste jag säga att den är värd varenda krona.








Vill ha!

Abbygail Knit Top SEK 449, Vila - NELLY.COM


Jag lever

Jobbar för fullt, känns inte som att jag har hunnit landa från min semester. Förseningar på måndager gjorde att jag satt fast på arlanda hela dagen och kom inte hem till Kalix förrän sent på kvällen. Så har inte hunnit packa upp väskan och knappt varit hemma alls. Idag efter jobbet måste jag försöka hinna med det innan fotbollsträningen. & inte har jag hunnit på gymmet heller. Känner mig helt förslappad bara efter 1 veckas vila, kanske beror på att jag och Andreas lagade riktigt god man, fikade samt drack vin alla dagar jag var där?

Nåja, nu är det dags att skärpa sig! Imorgon hinner jag i alla fall gymma och det ska bli grymt skönt! Jobbar hela veckan, inklusive lördag så söndag blir min lediga dag och då ska jag unna mig ett spinningpass.

Förövrigt har det börjat gå upp för mig att jag faktiskt flyttar snart, insåg det efter ett meddelande jag fick av min älskade vän Ida. Känns skönt och jag känner att jag behöver lite omväxling, att jag dessutom slipper vara ifrån Andreas är ju ett stort plus i kanten.

En snabb uppdatering, tillägnad dig Empan ;)

Puss & Go