Fredagsmys

Älskar fredagar, särskilt när man arbetat hela veckan och har en helt ledig helg framför sig! Ikväll ska vi bara ta det lugnt hemma på Stenbäcken, eftersom vi är hund och husvakt har vi huset för oss själva så ikväll blir det att laga en god middag och mysa framför tv:n med ett glas vin.

Har hunnit vara och äta en lunch med Ida idag samt hämta up mitt paket från H&M, han bara kika lite på kläderna och allt såg faktiskt bra ut :)

Hoppas ni får en trevlig fredagseftermiddag! :)

Vill inte bli vuxen!

Har fått mitt paket från H&M idag, hämtas dirr efter jobbet! Känns sjukt att man handlat höstkläder redan men samtidigt känner jag mig redo för en mörk och mysig höst nere i Lund i vår lilla 1:a :) Även fast jag har jobbat bort hela sommaren känns det som att jag har fått ut mycket av dagarna, försöker hinna med så mycket som möjligt och träffa alla som är hemma. Tycker jag lyckats rätt så bra :)

Men än så är ju sommaren inte slut! Hoppas på några soldagar till och förhoppningsvis så stannar sommaren lite länge nere i Skåne. 

Det jag har mest ångest över med att fara igen är att jag vet att min älskade Ida snart kommer bli mamma, känner inte alls för att vara nere i Skåne och missa de första månaderna med lillen. Känner inte riktigt att jag vill växa upp ännu, jag vill att alla mina nära ska bo tillsammans med mig, hellst i ett stort hus så vi kan umgås när hellst vi vill. Nu är det ett ända tjorv för att få ihop träffar och folk på samma ställe och samma tid, alla har fullt upp och svårt att få alla att anpassa sig!

Så därför har jag satt igång planer för avskedsfest redan nu så ingen kan ha hunnit planera annat ;)                 


Sommar

Försöker att få ut så mycket som möjligt av varje dag, långa arbetsdagar, hinna umgås med alla nära & kära, träna, stugan och allt annat som hör sommaren till. Så ni får ursäkta för fattigt med uppdateringar :)


Fredag

Fredag idag, ska blir så sjukt skönt med två dagars ledighet nu under helgen. Har varit en tung vecka, mycket jobb. Nästa vecka blir än värre men tror det kommer gå super bara jag får ladda batterierna lite! Ikväll åker vi ut till stugan, bastu, bad och mys! Imorgon har Lisa examensfest och tror det kommer bli riktigt trevligt.

Har förresten inte utvärderat födelsedagskalaset ifrån förra helgen men kan bara säga att den var toppen, trevligt sällskap, fint väder, bra mat, god bål och fina presenter! Tack alla ni som var där och förgyllde kvällen :) Och tack även Grahn och Juntti för presenter! Blev en lååång fest och jag kom i säng kl 10.00 på söndag, det kallar jag riktigt jävla bra efterfest ;)

      


Nya inköp

Har äntligen fått tummen ur och köpt mig lite nya träningskläder, fick hjälp av världens bästa Ida på Team Sportia och utan henne hade jag nog kommit hem tomhänt :) Nya kläder skapar faktiskt lite extra motivation att ta sig till gymmet. Dock har jag sådan sjuk värk i min mage för tillfället så det har inte varit på tal om att ta mig någonstans alls efter jobbet. Hoppas det känns bättre ikväll! Har även beställt ett par blommiga leggings som kom igår, riktigt nöjd med de också, sjukt sköna. Och bekvämlighet är ett måste när man sitter hela dagarna på jobbet!



Nya supersköna träningsskor!


Idag ska jag och fylla på mina naglar efter jobbet, är helt sjukt hur mycket de hinner växa på bara 2 veckor.

Back to work!