Mys hos Emelie med glögg :) har hunnit var...

foto0706 (MMS)

Mys hos Emelie med glögg :) har hunnit vara och jobba och lagat go mat här också :)


Kändistätt på Sturup, har mött både Dogge ...

foto0704j (MMS)

Kändistätt på Sturup, har mött både Dogge och Peter Jihde som ska till Stockholm, synd att man inte fick se några idoler.. Underhåller mig med en ny bok!


På flygbussen mot Sturup nu, planet från M...

På flygbussen mot Sturup nu, planet från Malmö är försenat men hoppas det går ett anslutningsflyg nära inpå så jag slipper sitta på arlanda hela dagen.. Förövrigt fryser jag som satan ute och här har vi -4 nu. Hur ska min kropp klara av -20? Dunjacka och mössa står först på inköpslistan! Hejdå Skåne, ses i januari igen :)


Sitter på bussen till skolan, ska och hämt...

Sitter på bussen till skolan, ska och hämta ut mina betyg. Riktigt kallt ute, men härligt med snö på marken och inte slask! :) idag ska jag packa väskan, för imorgon åker jag upp mot norr! Ska bli så mys att komma hem och träffa alla :) har redan planer för lördagen och stannar i luleå till söndagen för lite nöje! Men vänner hör av er så hittar vi på något till veckan :)


Längtar till jag får gosa med världens söt...

foto0655m (MMS)

Längtar till jag får gosa med världens sötaste Milo!


Titta vänner vi har snö i Skåne! :)

foto0703 (MMS)

Titta vänner vi har snö i Skåne! :)


Yes, fick veta mina betyg i veckan, högsta...

Yes, fick veta mina betyg i veckan, högsta betyg på båda! :) skönt, nu vet jag att jag verkligen gjort allt jag kan :)


Harry Potter

Har lagat lasagne till middag idag, sååå gott! Ikväll blir det bio med hjärtat.





blev inte rött som jag funderat på, går in...

foto069d (MMS)

blev inte rött som jag funderat på, går inte att göra med min undercut, då får jag färga det kortaste hela tiden och kommer inte bli snyggt med min askiga utväxt. Men är super nöjd, blev en riktigt kort undercut, riktigt kort baktill och så har vi nyanserat upp håret mot aprikost vilket jag var mycket skeptiskt till innan men Johanna övertalade mig att jag skulle passa i det och nu i efterhand är jag nöjd :)


Klipptid och färgning imorgon och har fort...

Klipptid och färgning imorgon och har fortfarande inte bestämt vad det blir för färg... Har precis sett ett avsnitt av one tree hill, säsong 8 är så så bra, har gråtit mig igenom hela avsnitt 3!


Har startat morgonen med tvätt och en skön...

foto0694 (MMS)

Har startat morgonen med tvätt och en skön morgonpromenad i stadsparken :)


Världens sötaste Douglas :)

foto0601m (MMS)

Världens sötaste Douglas :)


Har precis kommit hem efter en skön morgon...

Har precis kommit hem efter en skön morgonpromenad, nu ska jag ta mig en lång varm dusch och sedan laga american pancakes till mitt hjärta. Härlig start på denna lördag :)


Så mina vänner är jag redo för att ta mig ...

foto069t (MMS)

Så mina vänner är jag redo för att ta mig an dagen :)


Nu drar det igång

I veckan kära vänner har jag 3 slutprov på mina kurser, mycket att stå i med andra ord! Känner mig rätt så taggad så ska nog gå bra :) Idag får jag även ta ut mitt örhänge från det nya hålet för första gången och testa det på riktigt så måste och köpa mig några nya små örhängen. Helgen har som utlovat spenderats hemma i lägenheten med studier. Skönt att det är över efter denna vecka, kanske vi firar och unnar oss något onyttigt och ett glas vin på fredag om det gått bra ;) Nå nu tillbaka till plugget...


Tikei

Jag har provat ett nytt mineralsmink, märket heter Tikei. Har tidigare använt i.d. men aldrig varit riktigt nöjd, borsten har blivit hårt och oskön att använda i ansiktet och har inte varit nöjd med täckningen.

Blev mycket nöjd med mitt nya, borsten är jättemjuk och skönt och jag tycker den täcker bättre! Den finns bara att beställa från deras hemsida vilket kan göra det svårt att hitta rätt färg men man kan för bara 10 kr köpa en prover och testa sig fram. De har dessutom bra tabellet och tips till att hitta rätt färg bara genom att analysera vilken hudton man själv har. Jag vågade mig på att beställa hem en stor burk på en gång och beställde även med ett test som var lite ljusare ifall jag skulle vilja byta. Men färgen blev bra och man fick hem sminket snabbt efter beställning.

Priserna är dessutom mycket bättre, de verkar som att de är dryga precis som i.d. men kostar endast 129 kr för en burk och 159 kr för en borste. Så jag kan verkligen rekommendera er att prova detta.




http://www.tikei.se/


Jag har världens utväxt som jag ska till m...

Jag har världens utväxt som jag ska till min frisör Johanna här i Lund och fixa plus klippning. Är rätt less på att behöva nyansera håret hemma hela tiden för att få den askiga tonen jag vill ha om jag ska vara blond. Så har börjat fundera på något helt annat. Är i princip sugen på allt förutom mörkbrunt! Några förslag? :)


Sitter på bussen på väg till skolan, har e...

Sitter på bussen på väg till skolan, har ett hälsoseminarie där jag ska prata om barnfetma! Plus en lab, sista lektionerna inför prov. Vet inte hur jag ska hinna plugga inför 3 prov som ska vara gjorda innan fredag nästa vecka.. Men det får gå! Ikväll blir det gym, skönt att få rensa hjärnan med lite träning :)


Haha, hittade en rolig bild från förr förr...

foto012n (MMS)

Haha, hittade en rolig bild från förr förra våren, vi ville se hur många vi kom upp på varandra, ska tilläggas att vi inte är nyktra och det är mitt i natten ;) men roligt hade vi!


Intensive Cravings

Ville bara tipsa om en hemsida där de sälje supersnygga smycken, har beställt nya örhängen eller öronhängen om jag får säga det på mitt språk plus en ring ;)

http://intensivecravings.blogg.se/2010/october/ic-wing-1.html





http://intensivecravings.blogg.se/2010/october/ic-thorny-wings.html




http://intensivecravings.blogg.se/2010/october/ic-stora-silverkors-glansiga.html


Mina fina vänner på ALLSTAR i somras :)

foto0639 (MMS)

Mina fina vänner på ALLSTAR i somras :)


Saknar...

Jag saknar alla hemma fruktansvärt mycket just nu.. Tur att familjen kommer och hälsar på oss i veckan, ska bli så myyys! Har varit lite nere de senaste dagarna, vet inte varför.. Bättre uppdatering kommer, jag lovar :)


Saknar min Ida och Milo sååååå mycket!