Uppdatering

Jag har varit ledig ifrån föreläsningar både måndag och idag denna vecka, har varit rätt så trist väder så har tillåtit mig själv att bara ta det lugnt, pluggat, läst och pysslat på här hemma bara. Rätt så skönt och samtidigt välbehövligt då jag känner mig lite krasslig. Imorgon åker jag och Henrietta till Ikea efter föreläsningen, det ända jag vet att jag måste köpa är en helkroppsspegel, annars tar vi oss inte för så mycket med inredningen här, har fått vänta så länge på att få ommålat och nu är det så lite tid till man far hem för sommaren så det känns omotiverat att lägga massvis med pengar på det för tillfället. Men vi har det rätt så mysigt här i våran lilla 1:a ändå.

En resa till Stockholm och Lisa vart den inte efter många om och men, vi får ta det till sommaren istället.. Har pratat med Jenny lite om att hon ska komma ner hit och hälsa på så hoppas vi finner en helg då det passar, skulle vara super :)

Nu ska jag återgå till film Griffin And Phoenix, riktigt bra "gråtfilm".


Kärlek

Jag ville berätta om en tjej och inte vilken som hellst utan en av mina närmaste vänner. Hon gör världen så mycket vackrare. Det finns ingen på denna jord som gör mig så glad, hon är en av de mest glada och positiva människor jag mött. Det kan nog alla som någon gång har träffat henne hålla med om.

Jag önskar att jag hade hennes drivkraft, att jag tog för mig lika mycket som hon och att jag hade hennes förmåga att "göra". Jag är så stolt och imponerad av hur långt hon har tagit sig i livet, och hon förtjänar verkligen all lycka på jorden! Att jag dessutom kan kalla mig moster/tant Hannah efter denna sommar är bland det roligaste som kan ske, för då kommer världens lyckligaste barn till världen och inte bara för att denne kommer vara super stilig efter sin mor men kommer även få växa upp med världens bästa mamma.

Det finns inte någon som jag har delat lika mycket som jag har med henne, ingen känner mig riktigt lika bra och jag är så lycklig som har henne som vän. Att jag saknar henne något otroligt behöver jag kanske inte tillägga.

All kärlek till dig Ida Bergeskans, tack för att du är min!



Kvällspromenad

Några bilder ifrån en kvällspromenad, så härligt med vår :)


   

 


Dagarna går

Tiden bara springer iväg, känns som att jag nyss kom hit men inser att det redan har gått över 2 veckor. Jag har börjat friskna till och är så gott som återställd. Påsken har varit lugn och skön här i Lund. Vi har pluggat, ätit god mat och bara myst på. Välbehövligt med tanke på att jag varit sjuk. Nu är vi på banan igen och dagarna består av föreläsning/plugg/promenader/matlagning och massa mys! Vi har även hunnit med att införskaffa oss en cykel.

Har haft några dagar då jag saknat allt och alla där hemma, riktigt mycket. Men tagit tag i det nu och inser att allt finns kvar så snart jag vill komma hem. Är bara så van att ha allting tillgänligt. Träning till exempel. Älskar verkligen känslan efter att ha varit på ett riktigt tungt gym/spinning/fotbollspass. Eftersom jag bara blir här fram till sommaren känns det rätt värdelöst att köpa årskort - årskort är det ända som finns. Och ett fotbollslag är det ju ingen idé att sätta igång med eftersom jag inte blir här under sommaren. Håller igång med promenader och ska ta tag i löpträning men är inte alls lika motiverande. Plus att jag saknar alla mina träningskompisar hemma :)

Nåja, allt går i alla fall super och jag trivs i Lund. Nu väntar vi bara på den riktiga värmen och solen, trots att det börjat blomma så har jag inte fått riktiga vårkänslor ännu.