Ipone 4


Har bestämt mig för att beställa en Iphone 4 nu, synd bara att det är så sjukt lång leveranstid!






Vill ha den NU :)


Stressad

bara en och en halv vecka kvar till vi flyttar ner till Skåne igen, tiden har gått så sjukt fort och känner mig rejält stressad. vet ej hur jag ska hinna med allt. behöver packa, träffa familj/släkt/vänner plus att jag jobbar hela veckan.

ikväll ska jag i alla fall få träffa Idas lilla mirakel Milo, ska bli sjukt myyys! kommer knappt kunna lämna denna staden med tanke på att jag inte kommer hinna träffa henne och se Milo växa. hur ska vi lösa detta hjärtat?!

helgen har förövrigt varit riktigt trevlig, fredagen spenderades med Emelie och Frida - god mat, vin och massa surr. lördagen hos soffan -grill, mojitos, trevligt sällskap och eldfesten. söndagen var dock inte lika trevlig - bakis!


Dermal Anchor

jag är riktigt sugen på att göra två eller tre Dermal på min handled, mot högersida. men jag är lite smårädd och kan inte riktigt ta steget att kolla upp var jag kan göra det och boka tid. tror jag är för feg. har lånat bild från google med exempel så jag kan visa vad jag menar :)


       


fast vill ha mina mer mot höger och två efter varandra. när ska jag ta tag i saken?


seeeg

känner mig rätt så sliten efter 3 dagens 12-timmarspass.. ikväll efter jobbet åker vi ut mot skärgården för att vila upp oss en kväll! bada bastu och bara ta det lugnt. ska blir grymt skönt.

till helgen är det eldfesten och är ärligt talat inte särskilt sugen på fest. känns som att det varit mycket på sista tiden och dessutom har de lovat regn hela lördagen. men blir väl att fara på förfesten och umgås med tjejerna åtminstonde.

jag är trött, hur tusan ska jag orka mig igenom denna dag?

H&M

riktigt snabb och bra service på H&M, ibland är det långa leveranstider men utöver det så är det riktigt bra och enkelt att beställa och returnera saker. det gillas! har beställt lite nya handdukar och sängkläder idag, eftersom någon kände att de behövde mina bättre och snodde våra från tvättstugan i våras....

har tänkt mig lite gröna detaljer till något av de duschdraperierna jag la in i förra inlägget.



så beställt gröna, både badlakan och handdukar i denna modell. plus en snygg grön baddrumsmatta till.

jag har snöat in mig på att fixa en sängkappa till sängen och bestämt mig för en mörkgrå och ett snyggt lakan till som kommer passa utmärkt till mina vita satin sängkläder.

      


tror det kommer bli super!


Heminredning



längtar till vi kommer ner till lägenheten igen och får börja inreda. har inte alls lagt ner någon tid och energi på det hittills där nere, pga av det varit så osäkert på om jag skulle ner eller vad jag skulle göra. har hittat ett väggord som jag bestämt tror att jag ska beställa hem och ha ovanför vår säng.





har även hittat en riktigt snygga duschdraperi, men har inte bestämt vilket det blir  




plus en ny matta till hallen

 

finns så mycket roligt :)


lyckad helg

helgen har passerat och vi sitter åter på jobbet. tung vecka framför mig, dubbelt jobb vilket innebär 3 dagars 8-20 pass. eventuellt ledig på torsdag och jobb på fredag. börjar känna mig rätt less och sliten här, jobbat alldeles för mycket men vet med mig att det bara är en vecka kvar efter denna, så jag motiverar mig att dra mig upp ur sängen på morgonen.

i helgen har vi hunnit med en hel del. fredagen spenderades i Henriks systers stuga, så sjukt fint! vi åkte ut kring 16-tiden, vi hade riktigt fint väder med strålande sol så badade och inväntade de andra. kvällen bestod av massvis med mat, efterrätt, alkohol, badtunna, bastu, bad i havet, spel och lek. tog oss inte ut från bastun förrän mot morgonsidan. en riktigt lyckad kväll med andra ord.

på lördagen tog vi oss till Påläng för att se lite fotboll och efter detta begav jag och A oss iväg på biltur till Jävre. när vi var små for vi alltid dit och campade och fiskade. var sjukt mysigt att komma dit igen när det gått flera år, man har så roliga perspektiv och minnen från ställen man sett när man var yngre. vi sov på en stor madrass i förtältet med flera täcken, trodde jag skulle frysa men vi höll oss riktigt varma. vaknade av att det regnade på tältet. så sjukt rofyllt!

söndagen tillbringade vi på Noliamässan, handlade inte något särskilt utan strosade mest runt. riktigt trevlig helg och vi somnade båda två som små barn igårkväll efter vi sett film.

bilder från helgen kommer!

nu ska jag fortsätta mästra mitt alldeles för långa arbetspass.

väl spenderad tid

gårdagen spenderades med Ida, tycker jag valde bästa möjliga sätt att spendera min lediga dag på! ingen får mig så glad och på så gott humör som du ♥

ikväll har vi anordnat stugfest. grilla, bada bastu och badtunna, dricka något glas och ha det allmänt trevligt! tror det kommer bli en super kväll, vi verkar dessutom få riktigt bra väder.

bara syster har kryat på sig så hon orkar hänga med..

Tjej-kväll



♥ VIN ♥ BASTU ♥ RÄKOR ♥ TJEJSNACK ♥ UTGÅNG ♥




Födelsedagspresent

kl 17.15 kom Jenny och Ida och plockade upp mig för avfärd mot Luleå. på plats drog vi en snabb shopping, konstigt att man kan göra av med så mycket pengar på bara en halvtimme?! köpte smink vilket kändes helt onödigt men ändå väldigt nödvändigt. har nämligen blivit av med en del smink som jag nu kände att jag var illa tvungen att köpa tillbaka.

efter snabbshopping gick vi till Allstar och åt riktigt god mat! trots att vi alla tre var proppmätta så köpte vi godis på middagen och såg därefter bion Bröderna Karlsson. Helt okej film enligt mig!

Summering: En riktigt mysig/trevlig kväll, tack mina älsklingshjärtan!


ingen rubrik

tillbaka på jobbet efter en riktigt skön helg. bara massvis med mys, god mat! han även med en släktträff på söndag - så typisk min far att ringa lördag eftermiddag och meddela att det är den årliga släkträffen dagen efter. han vet dessutom att jag har fullspäckat schema. tur att vi kunde styra om planerna och jag han träffa farmor/fastrar/farbröder/kusiner och all annan släkt man kan tänka sig :)

på fredag när jag kom hem från jobbet hade andreas varit världens goaste pojkvän och fixat mys. middag, vin och annat gott. dessutom stod han med blommor i handen när jag kom in genom dörren. älskar att få en överaskning, behöver inte alls vara någon speciellt men bara att någon visar sin omtanke gör mig nästan gråtfärdig!

så åter på jobbet och denna vecka bjuder på massa trevligt evenemang:
- min födelsedagspresent av Ida & Jenny: middag och biomys i luleå. idag!
- utgång och häng med brudarna. imorgon!
- ledig på torsdag, kommer förmodliogen främst bestå av att styra allt som ej hinner fixas när man jobbar.
- stugfest på fredag
- luleå på lördag?

har förövrigt bokat resa till lund - den 26 aug bär det av ner mot skåne igen..