Med koppling till annat inlägg

Haha, måste bara berätta en sjukt rolig grej. Skrev ju ett inlägg om Robyn här tidigare.. När vi var på stan i Stockholm så såg Lisa en kille som stannade till pekade på mig och skrek - ÅH, Robyn! Får man ju ändå ta som en komplimang ;)



Eller vad säger ni?





Hemma i norr ♥

Äntligen kan jag säga det, jag är hemma i norr :) Har lurat min bästaste-vän Ida ikväll, har varit så svårt att hålla sig från att säga det med jag lyckades. Så det blev en riktigt bra överraskning när jag klev in genom dörren på Centrumvägen (Ida trodde att hennes mor skulle komma och hälsa på) men istället kom jag, tror hon blev aningen chockad ;)

Så idag har jag bokat in henne och Milo - hela dagen! Ikväll blir det att träffas och Juntti och se fotboll :)

Har sovit som en prinsessa hemma i mitt rum på Stenis, känns som när man var liten igen. Älskar förövigt att få äta frukost här hemma, vet inte varför men det är en speciell känsla! Har även hunnit med en morgonpromenad med småhundarna.

Så ser fram emot en fullspäckad vecka hemma i mitt kära norr!



sköööön dag

så skönt med helg, trots att man egentligen aldrig har helg när man pluggar. men helgkänslan infinner sig ändå på något märkligt vis. igår var jag och skrev mitt andra matematik prov, fick redan på att jag skrivit full pott på första, detta firade jag med att unna mig ett linne och en tröja på H&M tyckte jag förtjänade det!

på stan kom en kvinna fram till mig och berömde mig för min super fina frisyr, att sådant kan göra en glad, man ger folk komplimanger alldeles för sällan, särskilt folk man inte känner. man blir ju så glad själv när någon gör det! synd bara att jag fick informera henne att min frisör jobbar uppe i norrland ;) ska förövrigt göra ett nytt försök hos en frisör här i Lund, är väldigt nervös men tror det blir bra. på måndag morgon gäller det!

idag, lördag bestämde vi oss för att ta en stänga-in-oss-och-plugga-hela-dagen-dag. så cyklade till ica på morgon och inhandlade massa gotta, låter ju rätt så trist att ligga inne och plugga hela dagen men har varit hur skönt som helst! tända ljus, täcket i soffan och massa godis.. vi har även tagit oss till gymmet och har nyss ätit en hemlagad pizza - gott.. nu blire mys och ett glas vin.

men mest ville jag meddela att jag längtar till torsdag - Stockholm!