88 Palette

ni som känner mig vet att jag älskar smink, och jag har nu införskaffat mig 88 nya skyggor i ett, har kikat på denna förut men kunde inte hålla mig längre så har beställt hem den och får förhoppningsvis den till veckan!


bra köp!


ROBYN










skulle nog vilja påstå att Robyn är riktigt riktigt jävla het... jag älskar hennes nya skiva och hennes utseende -oh my! känner att jag inte riktigt är i hennes klass....



...men vad tror ni, skulle hon vilja ha mig ändå? ;)


Fredagsmys

igår lagade jag bakad potatis med egen skagenröra, blev hur gott som hellst. skrev mitt första matematikprov och det kändes bra, lättare än jag trodde. vi fick oss även ett ryggpass på gymmet. riktigt bra fredag som avslutades med film. låter som en bra början! känns inte som att mina träningspass har gett något ännu. känner mig fortfarande semi-degig och väldigt otillfredställd.. kan det bero på att vi fuskat i veckan och både ätit (glass-för-att-jag-faktiskt-är-sjuk) och tårta på Martins 25-års dag (made-by-Hannah)? förmodligen - skärpning!



gårdagens middag


vill även berätta att jag har inhandlat ett par nya löparskor, välbehövligt! Ida har klagat allt för länge på mig när jag är ute och går med mina converse ;) blev ett par Nike Lunarglide, rosa!



väldigt nöjd med min investering, killen som jobbade tyckte om mig lite extra så fick även med mig lite löparstrumpor, så nu är jag redo för en runda!




Lund

Är medveten om min fruktansvärt dåliga uppdatering!

Haft mycket för mig.. Jobbade sista veckan och helgen bestod av festligheter både fredag och lördag. Veckan därpå skulle vi åka ner till Lund på torsdag morgon, eftersom jag har jobbat hela sommaren känns det inte som att jag har fått gjort så mycket som jag önskat men försrökte hinna hälsa på alla innan jag for, åkte runt som en slängdocka i kombination med att jag försökte tvätta, städa och packa inför flytten - för nu var det flytt på riktigt.

Kändes inte som en flytt förra våren, hade ju ett par veckor jag skulle vara borta men visste ju att jag skulle hem för sommaren sedan och visste ej vad som skulle ske till hösten. Så har packat lite flyttkartonger och tagit med lite mer saker från "mitt" så det känns mer som hemma här i Lund. För nu är det flytt på riktigt. Har inget slutdatum, är nu folkbokförd skåning och har till och med bundit upp mig på ett helårskort på Fitness24Seven. Nu är tanken att jag ska kalla Lund för mitt hem men det gör jag såklart inte, Kalix är hemma för mig.

Nu har vi i alla fall kommit på plats och jag hade bestämt mig för att ta första veckan som semester med tanke på att jag inte haft många dagar ledigt under sommaren. Vet inte om jag kan kalla det för semester, har fixat, donat och arbetat på vareviga dag här. Massvis med småsaker som man ska ha ordning på. Vi har även hunnit med en IKEA-sväng och köpt oss hyllor + tavlor. Varit på Cramo och lånat en betongborr så vi fått upp dessa. De gjorde sjukt stor skillnad!

Jaha, och vad har jag då tänkte sysselsätta mig med? Har äntligen bestämt mig för vad jag vill göra i mitt liv, jag vill bli barnmorska. Jag är rätt så känslig när det kommer till blod, sputor osv men jag känner att detta är något jag skulle kunna vara bra på - jag älskar att arbeta med människor och har bestämt mig för att jag ska komma över det! Det får gå helt enkelt. Jag vet precis vilken slags barnmorska jag vill bli, den människor kommer ihåg som gjorde deras besök till något extra. Jag vet själv när man besöker sjukhus får vård och går därifrån så missnöjd för att det känns som att ingen bryr sig, att de bara är där för att göra sitt jobb och från första stund man sätter sin fot där så vill de bli av med en - en sådan människa vill jag inte vara!

Har fått bra respons från de flesta jag sagt detta till och det peppar något otroligt, för jag var inte alls säker från början att detta var rätt för mig. Och " hjälper inte, är väl för fan inte därför man väljer det yrket?! Det är väl för att hjälpa kvinnor som ska få uppleva med mest fantastiska i deras liv - att föda sitt barn. Sedan är det ju så mycket mer inom yrket såklart, men att få följa människor påvägen mot detta och göra ett jävligt bra jobb känns sjukt viktigt. Att man får rätt information och tar hand om dessa människor som ska få vara med om något "livsförändrande". Vet när jag pratat med Ida och de upplevelserna hon haft med de olika barnmorskor hon träffat under graviditeten så hör man ju vilka olika upplevelser de gett henne.

Hoppas det är rätt för mig, ska i alla fall satsa!

Så jag ska till och börja med läsa upp två betyg på komvux som jag behöver för att komma in på sjuksköterska, dit jag ska söka till våren. Samtidigt med detta har jag tänkt söka jobb, har fått lite tips och nummer som jag ska kontakta när jag vet hur mycket jag blir på komvux. Fick även erbjudande om att komma på intervju på ett företag i Malmö som receptionist på ett modell företag vilket lät sjukt roligt, tyvär var intervjun veckan innan vi kom ner hit.. Bara fortsätta söka, gav i alla fall hopp om att det finns något företag här i Skåne som vill anställa mig!

Så, nu har jag uppdaterat er med min situation! :)

Igår hade vi fotbollskväll här jag och pojkarna, med min supergoda morotskaka - blev succé :)
Ikväll är det på tal om en fest - återstår att se vad som sker. Vi har kommit igång med träningen också vilket känns helt underbart!

Ha det gott vänner, lovar att höra av mig bättre!