Sjukling

Skolstarten gick super, hade lite svårt att hitta lokal men det visade sig att till och med de rutinerade Lund-borna också hade det så det hela slutade med att jag fick känna mig duktig och visa vägen till andra vilsna själar. Väl på plats trivdes jag, bra föreläsare, intressant kurs och har funnit mig ett gäng härliga brudar att hänga med!

Alltså har allt till och med fredag eftermiddag gått bra då jag började känna mig krasslig. Slutade med noll fest för Hannah med huvudet i hinken hela natten. Feber och hosta på det så har vi summerat min helg. Men trots riktigt jobbig sjuka så har vi haft en super skön helg. Inte gjort mer än att vandra mellan soffa/säng/kök och affären för att fylla på med mera gott att proppa.

Nu är det måndag och jag ligger fortfarande med feber och hosta. Har knappt någon röst alls och hostar hela nätterna. Riktigt jobbigt och börjar det inte bli bättre imorgon så måste jag uppsöka vårdcentralen. Misstänker att det kan vara på gång en lunginflamation, för detta är ingen vanlig hosta. Men hopplös som jag är sitter jag och hoppas in i det sista på att jag ska slippa det, vara frisk imorgon bitti så jag kan orka ta mig till skolan. Det återstår att se!

Hoppas ni har det bra hemma, här är som ni hör allt bra förutom sjukan :)

3:e lediga dagen

Jag har varit fri att göra precis så lite som jag känner för de senaste 3 dagarna. Så förutom hushållssysslor har jag sett massvis med OTH, varit ute och promenarat med Andreas (som försöker lära mig att hitta här), lagat riktigt god mat, bakat, ätit god lunch - de har öppnat uteservering här och det känns helt galet med tanke på att jag for hem ifrån ett norr fullt med snö och kyla. Ja jag har bara gjort precis det jag känner för.

Men eftersom jag inte riktigt kan släppa allt så har jag smygstartat lite med mina böcker och börjat läsa civilrätt. Idag ska jag promenera till skolan och hämta registreringbevis och söka upp en nation så jag får betalt kåravgift. Det vankas tydligen fest på fredag efter Andreas tenta så måste ju fixa lite papper så jag tar mig ut med de andra, eftersom det nästintill bara finns uteställen lämpade för studenter här.

Bilder kommer, har inte hunnit fota så mycket men ska bättra mig :)

Nu ska jag fortsätta med dagen, frukost härnäst!

Landat

Nu är jag på plats i Lund. Landade i Malmö vid 19 tiden igår och var hemma i lägenheten kring 20. Riktigt härligt väder här så vi tog oss en promenad trots den tunga packningen. Var super mysigt och skönt att få träffa Andreas, känns som evigheter sedan sist.

Idag har jag börjat med att ta mig en sovmorgon, till 8.30! Har börjat packa upp lite smått men inte på långa vägar färdig. Det märks att Ante enbart haft tid att studera dess veckor, finns mycket som behövs göras här och en del plock och städning. Tur för han att jag tycker det är rätt så trivsamt att pyssla på här hemma. Har precis kommit hem från Ica, varit och handlat två proppfulla kassar med mat och städsaker. Jag hade fått för mig att det inte var så långt till affären och det är ju inte särskilt långt men känns som en evighet när jag bar tungt.

Har förövrigt haft spaning efter syster idag, Mona var väldigt orolig och trodde att hon var sjuk/bortrövad eller död. Nu har vi fått fatt i henne och hon lever.

Ha det bra vänner!

Fullspäckad helg

Fullspäckad helg. Detta ska hinnas med: Packa/Tvätta/Städa, Mys dejt med Ida ikväll, Lunch dejt med Lena imorgon, hälsa på Pappa och Mona, Middag med familjen Svanberg på lördag samt Mys dejt med brudarna och Deion (förhoppningsvis kommer också Sara så jag får träffa Levi innan jag far!). På söndag lyfter planet mot Malmö, så lite tid men mycket som ska hinnas med :)


Tiden räcker aldrig till

Jag har verkligen inte tid för att jobba till kl 19 idag. Känner mig så stressad och vill hem och styra upp allt nu! Plus att jag skulle behöva hinna in på Hår och Naglar för några nya inköp. Men hur ska man hinna med det när man sitter här? Nej, tiden räcker verkligen inte till. Har i alla fall börjat packa och tvätta men mycket kvar. Till helgen skulle jag helst vilja slappna av och umgås med nära och kära men det kommer inte vara genomförbart. Istället kommer jag få stressa som tusan för att hinna göra allt så jag kan få lite kvalite tid med mina vänner :)

Nåja, åter till jobbet..

Sista dagen

Sista dagen på Calimo, bakade supersöta/goda cupcakes till mina arbetskompisar igår. De blev riktigt lyckade! Och inte kom jag så långt med tvätt/packning igår fast jag verkligen hade behövt det. Tar nya tag ikväll. Sedan återstår endast 3 dagar kvar på Tele 24, efter det kommer en efterlängtad ledig dag. Hoppas på att hinna fara ut och sova en natt i stugan innan jag far bort, i och med att jag missar påsken här hemma. Hoppas det går att ordna och att tiden räcker till. Nu är det bara fortsätta, lite jobb kvar att fixa innan jag lämnar!


 

På gång..

Har precis skrivit in mig på kursen och kikat över vad som ska fixas med allt. Känns som att jag är på gång! Har börjat packa lite och ställa i ordning och jag har ingen aning om hur jag ska få med mig allt. Kommer åka på övervikt så det sjunger om det, men har hört att de brukar vara snälla ifrån Kallax och inte ta betalt. Får hoppas att de vill vara snälla mot mig på söndag och att det inte är så många andra som jag som ska flytta till Lund och har packat proppfulla väskor.

Jobbar hela veckan nu, ledig på lördag. Funderar om vi ska göra något allihopa, typ "Hejdå, ses snart mys/fest". Ska fundera på det, är det någon som är intresserad i så fall?


Qoute


“Regret comes in all shapes and sizes. Some are small like when we do a bad thing for a good reason. Some are
bigger like when you let down a friend. Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of
us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to
terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.
But, our biggest regrets are not for the things we did -- but, for the things we didn't do. Things we didn't say that
could've save someone that we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way."


Otillräcklig

Nu är vi tillbaka, har hänt en del tråkiga saker men det är bara att gå vidare. Hoppas att allt löser sig till det bästa!

Snart bara en vecka kvar tills jag lämnar Kalix, känns både skönt och väldigt konstigt. Har inte hunnit reflektera över saken vidare mycket. Har så mycket att stå i varje dag så har nog inte tillåtit mig själv att känna efter. Som jag sa till Emelie så känner jag att det är så mycket här hemma som jag skulle vilja hjälpa till med, får försöka på bästa hand ifrån Lund!


Mental frizon

Igår var jag på 60 min spinning med Emelie, riktigt skönt pass med en av mina favoritinstruktörer. Man är sjukt utpumpad efter, helt underbar känsla! Älskar träning, träning är för mig en mental frizon, den stund på dygnet då jag kan lägga undan allt annat och bara fokusera på mig själv.

Efter bastu på TC så hälsade vi på Bea. Kommer verkligen sakna att hänga och umgås med alla här hemma, inget kan nog ersätta det, att få sitta och surra flera timmar och lösa världsproblem! Betyder väldigt mycker för mig att ha mina vänner kring mig!

Förövrigt vändes hela min värld upp och ner igår efter oväntat besked, nu har vi kommit oss till sans och tagit ett tufft beslut. Det blir nog till det bästa!


Hjärta

Jag har nog världens goaste hjärte-vän! Han har tagit litteraturlista av mig till min kurs och farit och inhandlat de första böckerna jag behöver plus en lagbok. Tror han vill att jag ska sluta oroa mig för allt jag ska fixa och hinna göra nu innan flytten. Trots att han har tusen saker mer att göra inför sin tenta. Hur gulligt var inte det?







Vad skulle jag göra utan dig?


Vill ha!

Måste införskaffas till våren!






Ny vecka

Jaha, då har vi måndag då igen. Är en vecka sedan jag kom hem och det känns bokstavligt talat som att tiden rinner iväg. Är så mycket jag vill hinna med, så många jag vill hinna hälsa på. Svårt att få tiden att räcka till när jag desstuom jobbar så mycket. Jobb och träning tar ju upp näst intill hela dagen.

I helgen hann jag med jobb, träning och lagfest. Riktigt lyckad tillställning, har tyvär inga bilder att lägga upp. Hade min lediga dag igår och det var riktigt skönt, känner mig en aning piggare idag!

Idag står jobb till 18 och träning efter det på schemat.