Frånvaro

Ursäkta min frånvaro - TENTAPLUGG! Hemma på 5 dagar, längtar!


Spotify Premium

Gratis Spotify premium här, gå in på länken och följ instruktionerna så får ni hem gratis premium! Lätt som en plätt :)


http://www.gratispremium.com/?ref=180270


Godmorgon

Segt att ta sig upp de senaste dagarna, skönt att jag inte börjat förrän 10 så jag kan ta mig upp med Andreas och sedan ligga i soffan och kika på Vakna med the voice - Bästa starten på dagen! Så nu är det bara att sätta igång med morgonrutinerna innan jag drar iväg på föreläsning, idag lär vi oss associationsrätt! Bra info och rätt intressant - bra att kunna inför min och Idas starta-eget-fantasi! Jag känner mig ett med lagboken nu efter dessa veckor fast jag kan ju inte mer än att hitta till var de olika balkarna och lagarna finns. Fast bara det är jag rätt så nöjd med!

Nå nu har jag ätit upp min äckliga tallrik havregrynsgröt - dags att göra sig i ordning. Förövrigt sjukt less på mitt hår, ser ut som ett troll varje morgon och det är ju inte direkt så att jag kan dra ihop det i en snodd utan måste verkligen fixa till det.....

Valborg

I helgen har vi firat valborg och man börjar få rejält med vår/sommarkänslor här. Alla träd och växter står i blom och det doftar sommar i luften. På fredagen firade vi valborg från morgon till kväll, dagen startade kl 08 med fest hos bekanta till Andreas efter detta tog vi oss till parken. Kring 14 drog vi hem käkade pizza och vilade upp oss för kvällen och körde igång igen kl 20. Lördagen spenderades hemma i lägenheten förutom på eftermiddagen då vi promenerade in till universitetestrappan och såg studentkören sjunga in våren.

Annars springer dagarna förbi. Jenny har bokat in en resa till oss, samma helg som karnevalen äger rum, kommer blir riktigt roligt! :)


Här kommer lite bilder