Midsommar

Snart tar jag helg och packar mina saker dirr och åker ut till stugan! Första badet och bastun i stugan ikväll :) Ska bli så skönt att komma ut och bara ta det lugnt hela helgen lång.


Vill även tillägna en rad åt att gratulera familjen Hansson/Lahti till deras flicka! Hoppas allt går bra och att ni får komma hem snart så vi får se på lill-tjejen :)

Ha en trevlig midsommar!


Härliga tider

Fått besked om att jag klarade tentan idag vilket kändes super skönt! Med tanke på att ca 50 % av alla som skriver tenta inte brukar fixa det.

Bara 2 dagars jobb kvar och sedan far vi ut till stuga för att fira midsommar vilket jag längtat galet mycket till! Riktigt länge sedan jag var där. Hoppas på fint väder :)

   


Ikväll ska jag och A gå ut och käka för att fira födelsedag samt tentan!


Snart helg

Helt sjukt hur fort veckorna går. Var nyss måndag och snart är det helg! Igår var jag ledig från jobbet för att åka till Luleå och besöka Yelverton Tegnér på Hermelinen och skriva mitt invaliditetsintyg. Hann även med en lunch med mormor. Gick bra hos Yelverton, dock är jag inte bra efter operationen och jag är i princip lika instabil som innan operationen vilket jag själv anat. Trist men det var ju en chansning och det var jag ju medveten om. Får hoppas att det går fort för försäkringsbolaget att gå igenom detta sedan så jag en gång för alla kan släppa att tjorv med papper och dylikt.

Helgen är "fullsmockad" med saker att göra, hoppas på en riktigt trevlig "avskeds-fest" hos Lena på lördag :)


På G..

Avverkade mitt första spinningpass på länge igår, så sjukt skönt och välbehövligt. Idag kör vi gym :) Känns skönt att vara igång igen! Har veckan fullplanerad och jag älskar när det är mycket att göra :) Imorgon ska jag till Yelverton Tegnér på Hermelinen och skriva invaliditetsintyg för mitt knä, och hoppas på att jag ska få ut lite pengar från min försäkring.

Nu ska jag återgå till jobbet, ha en bra dag! :)


Hemma!!

Äntligen hemma i Kalix, har längtat som tusan efter familjen, vännerna och hundarna :) Skönt att ha gjort bort tentan och jag har verkligen njutit av mina lediga dagar sedan onsdagens tenta. Hade super fint väder i Lund innan jag for hem så hade en riktigt skön torsdag ute i solen och och avslutade dagen med vin och jordgubbar!

Hemma i norr har jag hunnit med en hel del, shopping i Luleå med mammsen, snäll som hon är skämde hon bort mig med inköp av kläder, middag med släkten efter det, hemmamys med film. På lördagen startade jag med tidig morgonpromenad med hundarna, familjefrukost, häng med Bea, Deion, Sara och Levi, dejt + mys med Ida på kvällen/natten. Söndagen bakade vi bullar, var till Töre och köpte blommor, och filmkväll med brudarna :) En riktigt bra helg med andra ord!

Idag har jag startat mitt jobb på Tele 24 och det känns inte som att jag varit borta en dag från detta ställe men det ska nog gå bra! Kan dessutom tillägga att jag njöt av en cykeltur på morgon på min egna sköna cykel :) (har haft en skrotcykel i Lund)

Idag kommer även min andra hälft hem så ska bli riktigt roligt att få fara och vara på Rian och träffa alla där :)